billiga band

Tänker du  köpa dig ett promenadband eller löpband för att kunna träna hemma?
Går det att hitta billiga och bra löpband/gåband på nätet till rimliga priser?

Vilket band ska man välja?

kombinerat löp/gåband
Är det så att du funderar över vilket band som passar bäst för dig och din träningsnivå.
Då finner du snart att det inte helt lätt att välja ut ett band för hemmabruk, då det finns en uppsjö med märken och alla ser väldigt lika ut för den som inte är så påläst om produkterna och funktionerna.
Lågpris band
För det mesta så stämmer  ordspråket ”du får vad du betalar för”,men det går att göra prisvärda inköp på nätet. Lägger man ner lite tid  så finns det dock billiga löpband/promenadband av bra kvalitet, särskilt om man vet vad man behöver för funktioner och var man ska leta efter billiga promenadband. Ett beprövat och prisvärt val är denna test vinnare !

Promenadband Viking Sport

Promenadband Viking Sport Smidigt löpband / gåband där du kan promenera eller jogga när du vill utan att tänka på halka, mörker eller överfall.
Nu kan du enkelt och effektivt få din motion i hemmet, kanske framför ditt favoritprogram på tv. Löpbandet kan enkelt rullas fram och när det inte används fällas upp och rullas undan.
Produktinformation
Detta promenadband / gåband har en motor på 600 w och ger dig en skön promenad i valfri takt upp från 1 - 10 km/h vilket är rask gång eller lätt joggning. (Motoreffekten och hastigheten är höjd mot tidigare version)
Fem enklare program varierar hastigheten upp och ner. Programmeras till önskad tid.
Greppvänliga handtag som når längre bak än andra liknande modeller gör att du promenerar säkert.
Den smidiga displayen ger dig bra information om din hastighet, hur långt du har gått,ungefärliga kalorier förbrända samt tiden du har motionerat. Allt för att hålla dig uppdaterad. Du kan även välja att displayen själv varierar mellan de olika värdena.
Sporttema har frifrakt och prisgaranti!

STORSÄLJARE TILL KAMPANJ PRIS!

Öppna och läs mer här...
Ellinor
Supernöjd! Lättanvänt och enkelt att montera. Promenadbandet är tungt och blir ju ännu tyngre när man går på det, så jag köpte 2 underlagsmattor i stället för 1, för att skona golvet så mycket som möjligt."
Lena
Lätt att montera ihop. Ingen van motionär, rekommenderar jag att börjar med manuell tidsinställning, där du själv matar in hastigheten, senare pröva de olika programmen. jag tycker detta band är jättebra.
Källa sporttema.se

Funktioner
Fundera på vilka funktioner du vill att ditt promenadband ska ha.
När du har gjort en lista på dina personlig önskemål på ditt promenad band så är det mycket lättare att göra ett val som passar både ändamål och plånbok.
Vi kan rekommendera  Nordic gåband/joggingband 700 T

Ett stabilt gåband för dig som vill gå snabbt och jogga lätt som träningsform.  Detta band har mycket bra dämpning och har fått många bra recensioner besök traningspartner.se för att läsa mer om detta promenadband.

Investera i hälsan

Vänta inte investera i din hälsa idag. Den bästa träningen är den som blir av! Har du tillgång till ett gåband hemma så har du snabb tillgång till bekväm och skonsam träning utan att du behöver vara beroende av bra väder.

Träna hemma är tryggt

Om du vill promenera sent på kvällen kan det kännas otryggt ute men hemma är det varmt,enkelt,bekvämt och tryggt! När du nyttjar ett promenad band så får du även mindre belastning på knän och leder.

 

Åter till promenadband-tips.se